Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Do the Shift

Do the Shift

Do the Shift

Do the Shift

Gebaseerd op het WFPB voedingspatroon & Life Style Medicine

Chronische welvaartsziektes als diabetes type II en hart- en vaataandoeningen zijn de leidende doodsoorzaken en ze worden voornamelijk veroorzaakt door ons voedingspatroon. 
Whole Food Plant Based Nutrition (WFPB) is een antwoord op vlak van preventie én behandeling van allerlei (chronische) ziektes zoals diabetes type II, hart- en vaatziektes, hormoon gerelateerde kankers, ontstekingsaandoeningen zoals reuma, dementie enz. Er treedt verbetering op van allerlei klachten zoals verteringsproblemen, vermoeidheid, hoge bloeddruk, verstoord lipidenprofiel, overgewicht, fibromyalgie,...

Eten volgens een WFPD is wel en niet hetzelfde als vegan. Veganistisch houdt in dat er geen dierlijke producten gebruikt worden maar dit betekent niet automatisch een gezond voedingspatroon. Een vegan donut is nog altijd een donut. Mijn expertise in WFPD houdt wel in dat ik je kan begeleiden naar een gezond, duurzaam vegetarische of veganistische levensstijl. 

In Do the Shift krijg je persoonlijk voedingsadvies gericht op de preventie of behandeling van je klacht/aandoening, volgens de principes van het WFPB voedingspatroon.

Maar gezond leven, daar komt meer bij kijken dan alleen het veranderen van je voedingspatroon. We weten allemaal dat voldoende slaap, niet roken, weinig stress en voldoende fysieke activiteit net zo belangrijk zijn voor je gezondheid. Dit zijn de principes van Life Style Medicine, samen met het hebben van gezonde relaties.
In het Do the Shift traject coach ik je dan ook om stappen te zetten op deze vlakken en de principes van Life Style Medicine te leren toepassen.

Wat mag je verwachten van het traject?

Voeding 

 • Praktische ondersteuning met een gepersonaliseerd voedingsschema, voedingsinformatie, weekmenu’s & recepten
 • Voedingsadvies gericht op de preventie of behandeling van je klacht/aandoening
 • Educatie over de voedingsbehoeftes van je lichaam en een Whole Food Plant Based voedingspatroon
 • Voedingsvoorkeuren persoonlijk afgestemd 
 • Stofwisseling optimaliseren

Life Style Medicine – Verander je levensstijl

 • Slaap
 • Roken
 • Gezonde relaties
 • Fysieke activiteit
 • Stress management
 • Gelukkig worden, hoe doe je dat?

Body-Mind – Herstel de positieve relatie met je lichaam

 • Bewustwording van lichaamssignalen, naar je lichaam luisteren. Ook leren aanvoelen welke voeding goed is voor jou persoonlijk, ieder lichaam is anders
 • Goed voor jezelf zorgen door je te voeden op alle vlakken

Last but not least, weet dat alles gebeurt op JOUW TEMPO. Gun jezelf de tijd om een nieuwe levensstijl aan te leren, je kunt dit niet afdwingen in een bepaalde periode. Indien je na 2 maanden nog behoefte hebt aan ondersteuning, kan je jouw coaching verlengen.

Praktisch

Het traject duurt 3 maanden vanaf je intake. Alle gesprekken vinden plaats in de praktijk in Pelt of Bree of online. Inschrijven is mogelijk via het contactformulier, ik neem contact met je op om je eerste afspraak vast te leggen.   
Heb je vragen of is er iets niet duidelijk? Laat je vraag en gegevens achter via het contactformulier. Ik neem telefonisch contact met je op om alles rustig te bespreken.

Methode

 • Whole Food Plant Based Nutrition
 • Life Style Medicine
 • Body-Mind connection & awareness

Programma

Week 1: Intake 60 min

Week 2: Gepersonaliseerd voedingsplan 60 min

Week 3: Educatie plantaardige voeding 60 min

Week 4: Coaching 45 min

Week 5: Principles Life Style Medicine & coaching 60 min

Week 6: Coaching 45 min

Week 7: Body-Mind sessie 45 min

Week 8: Coaching 45 min

Week 10 & 12: Coaching 30 min

Prijs

490,- 

Eventueel vervolg

Als jij de behoefte voelt aan verdere opvolging en coaching, kun je een pakket van 4 coachings van 30 min, verdeeld over 2 tot 4 maanden, aankopen voor 110 euro i.p.v. 120 euro.

Wanneer het niet klikt na het eerste gesprek en je niet wenst te starten, betaal je enkel de prijs van het intakegesprek (70 euro).  

Interesse in dit aanbod?

Contacteer mij

Testimonials

Shauni

Shauni

Ik heb mijn eerste consult gehad bij Isabelle toen ik met een burn-out en overgewicht zat. Ze heeft mijn enorm goed geholpen met mijn plantaardig dieet terug op de rails te krijgen. Isabelle heeft me meer inzichten gegeven in mijn eetpatroon en is samen met mij aan de slag gegaan om te kijken hoe het voor mij het beste zou lukken om gewicht te verliezen. Ik ben dankzij haar 17 kilogram kwijtgeraakt, uit mijn burn-out geklommen en beginnen sporten. Isabelle is niet enkel een diëtiste maar ze is er ook om een luisterd oor te bieden en iedereen op zijn gemak te stellen.